Van speler naar maker

Met een groepje vrienden doe ik één keer in de zoveel tijd een escape room. Erna zeggen we altijd tegen elkaar: “We moeten er echt eens zelf één maken!”. Na de laatste escape room die we hebben gespeeld ben ik begonnen met het uitwerken van een escape room idee. 

Papier wordt digitaal

Toen kwamen de corona maatregelen en besloot ik de papieren versie online te testen via skype met vrienden en familie, nog met in gedachte om van de papieren versie later een fysieke escape room te gaan maken. Ik kreeg veel nuttige feedback op deze eerste versie van de escape room en ik besloot om het idee verder te ontwikkelen. 

Kon ik het niet verder digitaliseren en professionaliseren en aanbieden aan bedrijven om collega’s op een leuke manier contact met elkaar te laten houden in deze bijzondere tijden? Ik plaatste een oproepje op Linkedin en kreeg bijna direct zeven aanmeldingen van bedrijven in mijn inbox. Ik verbeterde en digitaliseerde de escape room en kreeg nieuwe feedback en positieve reacties van de zeven bedrijven die het speelde. 

De feedback werd geïmplementeerd om de spelerservaring te optimaliseren en dat maakt dat sinds 30 maart de escape room gereserveerd kan worden (en wordt) door bedrijven. 

Deze escape room is dus mede mogelijk gemaakt door alle feedback van mijn vrienden, familie en de eerste zeven bedrijven die de escape room hebben getest. Ontzettend bedankt!

Voor de lezers die de escape room reserveren: veel speelplezier gewenst!

appruption-logo

AppRuption is het merk waaronder ik mijn activiteiten als freelancer uitvoer. Deze online escape room is onderdeel van mijn bedrijfsactiviteiten. Neem contact met me op of bekijk mijn Linkedin profiel om meer te weten te komen over mij.

Online escape room dienst beëindigd tot nader order. Dit ivm versoepelde corona maatregelen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe boekingsmogelijkheden of toekomstige soortgelijke online events? Klik op 'notify me':